Friday 23 February 2007

Mindo










nyt Quitost 2 h paas 1700 ihmisen kyla, ei liian kuuma (vaikkei kyl ollu edellisessakaa paikas, vaivaset 36 oli sial. taal joku reilu 20) ja ihan tosi pal vihreet joka pualel!!! huame koysirataa ehka. taal on pilvimetsaa. se on vaha niinku sademetsalaatu muttei kumminkaa. tai ehka onki.

aamusin auringonnousust johonki pualipaivaa asti oli iha paivantasaajailmasto, elikkas hiton kuuma, mut sit tuli pilvii ja oli erittain taytelaine ilma. sopivan lammin, myohemmi iltapaival ehka tihutteli hiuka sillai et muute ei huamannu mut pââlaki oliki marka ku koitti. mut siis Mindon luonto on ihanint mita ma oon ikina nahny!!!! tai yks niist asioist jotka on ihanii joit ma oon nahny. kolibrei on ihan tuhottomasti ja lintukattelumestas ne tuli siihe muutamakytsentin paaha pôrrââ ja joivat sokerivetta kukan nakosist tuttipulloist. oli vihreet sinist isoo pianta. ja muutaki. ja pianempiiki. ja hassu mies joka piti sita mestaa pystys. ja perhosii paljo kans.

ja kuuuuuuulkaas kuinkivaa se koysirata oli! 10 rataa, isoi (200, 300 ja 400 m) ja pianii (parikyt m), korkei (50 m) ja matalii (metri). sai menna opaksenkaa terasmiaslentotyylil jos halus.





meian hostelli oli kiva, sial oli 2 talon isantaa ja 1 emanta, eika ketaa muit. kaks ihanaa nuorta koiraa hyppeli ja peuhas keskenaa ja meiankaa, ja oli ankkoi ja kanoi pihas. ja piani viidakonpatka, aika iso piha. Mindos kasvaa luonnos se hiano kasvi joka meillaki on ollu koton, semmone joka vetaa yoks lehdet sumppuu. ja banaanii oli, ja kaktuksii. tosi ihanan kosteet, ei muuta voi sanoo. ei tas sit muuta ku et jalkiviisautena/tulevaisuudensuunnitelmana ecuadoriin kanzii varata paljo aikaa, vaik onki aika pal kalliimpaa ku jopa chiles, perust puhumattakaa. koska taa luonto on vaan niin mahtavaa, tai ite voisin asuu sial Mindos vaikkuinkaua. tai Jambelìs :)

2 comments:

Mailliv said...

mooiioiooioo!

ootkos huomannu, noi aanimaisemat. nee o iha ihmeellista..

meeks kohta kotti taas=?

nyyh!

V

Mailliv said...

mooiioiooioo!

ootkos huomannu, noi aanimaisemat. nee o iha ihmeellista..

meeks kohta kotti taas=?

nyyh!

V

25 F