Friday 23 February 2007

Jambelí



ihanaa ollu 4 paivaa! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ruumist lampimampaa vetta meres, voi uida tuntikausii ja kelluu ku on paljo sualaa.!!!! oltu yhel paratiisisaaarel (Jambelí, Machalan kaupungin viereisen Puerto Bolivarin kylan saari) bambust tehdys talos ja pihas ja riiippukeinuis vaa elbaamas aamust iltaa ja hyvaa ruakaa ja paljo bissee, maha kovettus ja kaikki on kivaa! uuh kivoi ihmisii, 47-v laiha ukkeli (Renato) joka kai tyoskentelee sial. tekee ruakaa kaiket paivat itellee ja kuuntelee musaa ja juttelee sekavii, ja sit sil on kaks kaverii, nuorempii, 34 ja jotai silt valilt (Angel ja Juanito), jotka oli kans joka paiva vaa juttelemas keskenaa ja paivittelemas taivaallisii hedelmamehui juoden!!! se ukkeli teki. ja tekivat hostellinomistajanaisenkaa (Filipa, hollannist kotosi, 12v ecuadoris) hyvat kasvissafkat meil ja oli halpaa!!! ja kivoi muit viarait, columbiast 3 (koruartesaniakauppias Fabian 34v, mut ihanku max 26v, ja kaks tosi kivaa tytto ja poika jotka seukkas ja kaikki ne osas tanssii tosi hyvi salsaa! ois tehny kans mieli osata).

ei muute ollu autoi eikä muita teitä ku jalkakäytävii ja polkui.

uitii joku 3-4 krt/pva. ja jatskii meni. ja kuunneltii hyvaa musaa, ja harmi ku en saanu semmost levyy ku Fuerza! siin on mahtimusaa (reggae ym) e-amerikast.

Angel vei meiat kanootil mangrovejen sekaa liplattelee. ja kaveltiinki niitten paal! mieleton taikavirta! oli nousuvesi ja se virtas ittestaa sita taikametsaa eteenpai, ei tarvinnu ku vaha melal heilauttaa sillllontallo. sit mentii pahoistaki paikoist, alta matalan oksan. hyttysii oli pal, ja oli myos pikkupikku rapusii jotka kiipeili puis. ja via pianempii ravuntapasisii jotka kiipeili puis. ja lintui muutama. oli kivaa kavella niitten mangrovejen paal, ku alla on vetta koko aja mut siin juurien paal kavellaa. joskus risahteli.

hyvan taytelaisen vimpan paivan jalkee klo 18 lahti vene takas mantereel. sialt bussi Quitoo jos oltii tanaa aamul.

muistakaa kattoo noihi!!!!!!! http://mailliv.blogspot.com
http://mimmunomatila.spaces.live.com

No comments: