Saturday 17 February 2007

Chiclayo & Pimentel

chiclayon kauppahallintapases ukkeli teki mahtavat tuoremehut superhalval.kauppamies esitteli miltei taikuuteen pystyvää minisatelliittivastaanotintaan
pyhä pietari paloteltuna
noita-akat kollegoidensa kiskal ostoksil
pitkä laituri jossa oli kiva kattoo miten kalamiehet purki lastiaa, kaikkii köysiviritelmii ja paljon miestyövoimaa, niinku ennenvanhaan. ja niinku nykyää ainaki täl mantereel.
leikitettii hiuka kaupustelijatytöi ku ne tuli häiritsee. pieni leikkitauko tekee aina hyvää työn lomas. oli kivoi runoi ja laululeikkei, harmi et tuli vahingos poistettuu pisin pätkä. joku lyhyt video taitaa olla jäljel, ehkä tässäki koht.




joo lima olko lopuks vaha ahdistaa ku sial ei saanu puistois olla nurmikol. tai se fyysine epamiellyttavyys ehka enempi.

mut chiclayos oltii seuraavana aamuna. kiva infotytto neuvos hyvi ja kierreltii 3 tuntii chiclayoo, hiano noita-akkatori yrtteinee ja laamankohtuinee ja oli kraasatori ja kala-kana-marsu-kalkkuna-janistoriki. sit paikallisbussil Pimentel-nimisee kylaa jos on ranta!

onneks ostettii limast uikkarit. tosi lammint vetta! ja kuuma ilmaki, ei siin mittä. isot aallot. sairaan kova virtaus, joutuu oikeesti puskemaa jos haluu kauemmas rannast. matalaa pitkal asti ja kalastajii hianoil ruokoveneillas kuljetteli saalist. ja miika naki yol paljo pikkupikkurapusii ja maa nain yhen, kipitteli siin hiakal sivuttai.



illal lahettii kappailee kaupungist ulos. nahtii sirkus, jol on esitys tanaa illal. seki maksaA alle euron sisaa. (käytii siäl illemmal ekan puoliajan verran ja hitto et oli paska sirkus taas!!! ohjelmanumeroina mm. ihan vaan se, et kääpiönainen tanssii. eikä siin ollu mitää muuta ideaa.. huhhuhh miten hauskaa! toine ohjelmanumero oli ku kääpiönaine tanssitti koiraa.) siin katteltii vaha aikaa et purkaaksne vai kokooksne ja tuli monta lasta siihe vaa ihmettelee suu auki ja tuijottelee mut ei sanonu mittaa. vaihdettii pari sanaa sen tirehtoorinkaa ja se soitti hianot soolot mun kitaral. sit jatkettii kauemmas.

tultii viimeseen tien risteyksee. siit mentii oikeel ja koht rakennukset loppus ja mentii vaha vasemmal. oli jotai roskii sial taal kasois. ja vahan kauempaa oli vaa hiakkaa. tosi paljo tyhjaa. ja sit oli horisontis semmonen yksinainen betonine kummitustalo, jonka seinas luki metrin korkusil kirjaimil COSMOS. kaveltii kattoo sinne ja samal huamattii et taivas oli vihree ja punane. talon sisapuali oli ulkotilaa siin mis se aavikkoki - ei ollu kattoo eika oikee seinaakaa. tyhja uima-allas oli pihal. kakkaa oli. kierrettii talon toisel pualel ja istuttii alas ja ihmeteltii niit vihrei ja punasii, ja muitaki varei.

sit kaytii valil rannas hypnotisoitumas laineist ja keskustaa ettiessamme (ei taida loytyy taalt) loydettii aivan mahtava hampurilaismesta! 0,38e makso yhteensa kaks kasvihampurilaist, jois oli munaa, juustoo, pikkupikku ranskalaisisii (hiano idea), salaattii seka kolmee tosi mahtavaa kastiket, ja yks guaranalimonaadi. taidetaa loytaa ittemme sialt tanaanki.

tanaa aamul koitin taas onneeni. pieruhuumori paasi uusii ulottuvuuksii ku meian hostellihuonees ei oo lainkaa ovee vessas. eipa via oo ihan sisuskalut kunnos, mut kuumeine olo ei enaa oo. herattii siis seittemalt ja lahettii siit heti koht uimaa! oliki ihanaa! sit syotii hyva aamupala kivas baaris ja kymmenelt oltii takas koton. hiphei ja nyt nettikahvelas jatskien jalkee!

No comments: