Thursday 15 February 2007

Lima







tost vasemmanpuolisest tyypist tehään se kaikkein pehmein villa! baby-alpaca.

näkyyks roskii?
hui


muumitalokompleksi^

miraflores^^^toiselt puolelt siltaa. poliisit yritti estää meit menemäst ku on kuulemma kovin vaarallinen puolisko. siin on just pahan näkönen tyyppi tulos kiusaamaa! onneks se meni ohi.

ASIAAN:
huuuuuh taal on kuuuma!! eipa oo sadekautta nakyny. mut taa onki merenpinnan tasol, joten eri ilmasto. eka ilta katteltii keskustaa, toka paiva oltii mirafloresis jossa on tosi kiva ranta ja paljo surffarei ja aivan mielettoman ihana auringonlasku, sairai varei ja ne saaret ja kalastajaveneet siin horisontis.. huh--- ja ne hassut vuorenseinamat auringonlaskun varittamana! autotien ja rannan valis oli parinkymmenen metrin jyrkanne, joka oli tehty tosi oudost mazqst, hiakkaa ja mukulakivii sekasi, mut ilmeisen tiheet ku ei sortuilu. ja vesi on ammoisina aikoina sita tosi hianoks muakannu. mut niist seinist ei oo kuvaa. tavattii hassu reilu nelikybäne surffaaja, joka oli joskus Floridassaki asunu. siin se jutteli reteesti mut kuitenki hyvantuulisesti, ja koht otti paidan pois ja meni surffaa. oli muute ystavanpaiva, ja hitosti imuttavii parei kaikis puistois. siis iha hitosti.

ennen rantaa kaytii jossai ennen inkoi rakennetus pyramidimestas, jonka inkat sit vallottiki jossai kohtaa. joo historiaa ja semmost. sial oli karvaton koira, joka kuulemma ei oo missaa muual ku perus! se oli hiano, joskin ällön tuntune. ja tosi ilonen ja kiva. silloli hiano kampaus! keltane. ja hännäs oli kans karvatupsu.

vaihdettii hostellii viime yoks, hinta joku 30% edellisest, eli 15 solii yhteensa, eli alle 4e. hauska mesta, ihan linnan olone. vissii joku vanha luostari, ku oli paljo uskonnollist kamaa seinil. jaahas ja aamul ku herasin, oli suolen taytteena pelkastaa ruskeet vetta. outoo, mun mialest eile illal tuli syotyy aika paljonki kaikkee (mm. mahtava kasvismesta jossa sai 1 solil soijaempanadan seka toisel solil yli 0.5 litraa mahtavaa mehuu, joka tehtii siin tilauksen jalkee - banaanii, mansikkaa, kaikkee, naytti vispipuurolt mut oli juotavampaa), enempi kiinteet ku nestemaist. vessas hetkisen naureskeltuani soin pari imodiumii ja monta maitohappobakteerii. toivottavasti oli vaan kerta-annos eika pitkakestonen tauti! vial ei ruoka maistu, eika pierrä uskalla. vetta juon.

tanaa bussi chiclayoon. kuulemma jotai noita-akkameininkei sial.

No comments: